Rólam

Számomra mindig fontos volt az egészséges táplálkozás és a mozgás. Abban, hogy dietetikus lettem, nagy szerepe volt versenysportolói múltamnak. Dietetikus diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2013-ban. Időközben egyre inkább érdekelni kezdett az élelmiszerek előállítása, a termékfejlesztés, ezért a mesterképzést Szegeden, a Mérnöki Karon végeztem el, 2017-ben pedig szakácstanuló is lettem.

2015-től a pécsi klinikán kezdtem dolgozni, mint dietetikus. Az ambuláns betegellátásban naprakész információkkal kellett rendelkeznem a különböző betegségekkel kapcsolatosan, ezért folyamatosan figyelemmel kísértem az aktuális szakirodalmat, kutatásokat. Sok előadást tartottam  fiataloknak és időseknek táplálkozási gondokkal és egészséges táplálkozással kapcsolatban. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem orvosi karán dolgozom egy egészséginfrastruktúra-fejlesztő projekt munkatársaként.

Jelenleg is tartok előadás-sorozatot egészséges táplálkozással kapcsolatosan középiskolás diákoknak azért, hogy minél egészségtudatosabb felnőttekké váljanak.